vrijdag 1 februari 2019

Braam plukken – aflevering 3


We zijn de hele week al op tv. We wisten het niet, we moesten het van anderen horen. Ik moet het zelf ook nog zien. 't Is wat.

Voor als u het gemist heeft, vanaf maandag draait op RTV Katwijk de derde aflevering in de serie Braam plukken: 'Apies kijken'. Over de dierentuin waar iedere Katwijker vanaf een bepaalde leeftijd geweest is: Dierenpark Wassenaar. Heel wat Katwijkse voetstappen zijn er gezet. Kijk met ons mee naar weer zo'n mooie besuikerde dauwbraam.

Wanneer kan je kijken? Om 12.00, 18.00 en 21.30 uur na de sport. Via Ziggo op kanaal 41 of KPN 1385 maar nog makkelijker in het hele land op https://www.rtvkatwijk.nl/live-tv/ op de genoemde tijden. Later komt het op YouTube, waar het tot in alle eeuwigheid op ieder moment van de dag jaar in jaar uit te zien is.

Als je dus net bent ingeschakeld, om pakweg tien over zes, ben je nog helemaal op tijd, want het komt na de sport! Wordt het vijf voor halfzeven, dan moet je toch wel klaar gaan zitten. Want het begint opeens, zonder aankondiging, na de reclame.

Veel kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten