zaterdag 4 januari 2020

Naar Edimbàrà


Over onze honeymoon naar Edimbàrà, of Edimbrà, zoals het volgens mijn Engelse collega moet worden uitgesproken, kom ik nog uitgebreid te spreken. De uitspraak Edimbàrà was trouwens van een inwoner van Edinburgh zelf. Over de champagne die wij aan boord van het KLM-toestel mochten ontvangen uit handen van de purser met uitgebreide felicitaties namens de gehele bemanning. Over de dienst in Rosslyn Chapel ('Toch nog voor de kerk getrouwd?') met een heuse kerkkat en koster in kilt. Over de beklimming van Arthur's Seat en de val waarbij ik mijn enkel brak. De meneer die mij met een rolstoel uit het vliegtuig haalde en zei: 'U bent zo positief. De meeste mensen die ik meemaak klagen alleen maar.' 'Dat heeft geen enkele zin,' zei ik. 'Komt allemaal door de sociale media, dat geklaag over niks. De mensen maken elkaar gek op hun telefoons.' Over alles kom ik nog te spreken. Zo'n honeymoon van een paar daagjes geeft zoveel stof.

1 opmerking:

  1. John Frankhuizen6 januari 2020 om 11:35

    Wat? Heb je nu een gebroken enkel? Je bent een pechvogel.

    BeantwoordenVerwijderen