maandag 19 november 2018

Braam plukken – aflevering 2


Wij zijn wat voorzichtiger met de Katwijkse ziel dan de makers van Typisch Katwijk. We hebben ook niet de middelen om de Katwijker avond aan avond met uitzendingen te torpederen. We doen het wat rustiger aan. Vandaag is op RTV Katwijk de tweede aflevering in de serie Braam plukken. Een pareltje, mogen we weer hopen. Zo'n mooie besuikerde dauwbraam. En als dat niet zo is, horen we dat wel via de sociale media, waar iedereen zich lekker kan uitleven van tijd tot tijd.

Wanneer kan je kijken? Om 12.00, 18.00 en 21.30 uur na de sport. Via Ziggo op kanaal 41 of KPN 1385 maar nog makkelijker in het hele land op https://www.rtvkatwijk.nl/live-tv/ op de genoemde tijden. Later komt het YouTube, waar het tot in alle eeuwigheid op ieder moment van de dag jaar in jaar uit te zien is.

Als je dus net bent ingeschakeld, om pakweg tien over zes, ben je nog helemaal op tijd, want het komt na de sport! Wordt het vijf voor halfzeven, dan moet je toch wel klaar gaan zitten. Want het begint opeens, zonder aankondiging, na de reclame.

Veel kijkplezier!

1 opmerking:

  1. Ik verwacht ook nog wel wat beelden van bramenplukkende presentatoren! En bramenjambereidende presentatoren natuurlijk, met een recept...

    BeantwoordenVerwijderen