vrijdag 23 maart 2018

Met trompetgeschal!

Kijk, dat noem ik nog eens een ontvangst!

Voorkant van de brief.

In de gemeente Oegstgeest, waar ik onlangs ben komen wonen, word je persoonlijk welkom geheten door de burgemeester, de wethouders en de gemeenteraadsleden en ook de verenigingen stellen zich aan je voor.

Achterkant van de brief.

4 opmerkingen:

 1. O jeeeee moet ik nu u gaan zeggen,tegen u/jou,deze eer is mij nog nooit ten deel gevallen,ik ga ook maar naar Oegstgeest denk ik.Misschien wor je wel eridderd Leendert ,omdat je daer ben komme weune,zou zoa maer kenne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend. Wat een deftigheid. Vergeet ze niet te prijzen voor het feit dat ze het landje aan de Geversstraat (je weet wel: waar die ooievaars zitten) niet ten prooi geven aan projectontwikkelaars. dat is echt uniek. En vraag meteen waarom de straatnaambordjes in het dorp rood met geel zijn. Als enige in Nederland!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker! Die ooievaars liepen pas nog stijlvol door het weiland langs het fietspad waar ik op was. Wat een mooie beesten. Deed me meteen aan de Algarve denken. Ze zijn druk bezig met hun nest te bouwen nu. En ik zal vragen naar de straatnaambordjes, rood met geel, meestal op groene lantaarnpalen. Aan de burgemeester zelf maar, want die gaat natuurlijk over zijn dorp met de straten.

   Verwijderen
 3. Veel plezier en geluk op je nieuwe stek!
  Dorien

  BeantwoordenVerwijderen