donderdag 14 april 2016

Op bezoek in het ziekenhuis (2003)


Het was niet alleen maar kommer en kwel in het ziekenhuis. Deze foto maakte ik van het bezoek dat langskwam. Daarvoor moest ik dan wel even stiekem m'n bed uit.

In de tijd van de analoge foto's kon je niets met zo'n foto, want bloggen bestond nog niet en Facebook ook niet. Het was een andere tijd. Niet minder leuk dan deze tijd. Niet afgeleid door alle sociale media las je natuurlijk wel vaker een boek.

5 opmerkingen:

 1. Een mooie tijd toch wel. Want van boeken krijg je nooit genoeg. Heb je trouwens een thermometer in je mond. Ik werkte toen nog in het ziekenhuis en ik deed eigenlijk nooit een thermometer in de mond van een patiënt. Die mat elders de temperatuur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee. Dit zijn Jan en José, die op bezoek zijn. Jan heeft een sigaret in zijn mond (het pakje sigaretten ligt naast hem) en ik maak, uit bed vandaan, de foto.

   Verwijderen
 2. Haha, ik vond je ook al zo vreemd, zo anders. En ik dacht al: zou dat een sigaret zijn. Maar ik kon me toch niet voorstellen dat je een sigaret in je mond zou hebben. Ik vond je ook dikker. Je was heel anders toen, dacht ik. Tja, mijn brilsterkte is niet echt meer toereikend. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht al wat ziet Leendert er toch welvarend uit voor een patiënt in het ziekenhuis.

  BeantwoordenVerwijderen