vrijdag 7 november 2014

Geen zomer meer voor Zorro


Vandaag zijn we bij de dierenarts geweest. Van de week waren we er ook al en hoorden we dat z'n nierfuncties weer hard achteruit gegaan waren, terwijl het eerst zo goed leek te gaan. Maar het lieve dier maakt nu ook geen rode bloedcellen meer aan. En op de echo zie je dat z'n niertjes bijna helemaal geen structuur meer hebben en zijn opgevreten door de kanker. Nog een half jaartje, is het vooruitzicht, voor de liefste van de hele wereld.

6 opmerkingen:

 1. Dag Leendert, dat is ontzettend verdrietig. Hoop dat jullie nog een paar mooie maanden hebben. Gr. Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor Zorro ben jij de zon... Sterkte samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel naar allemaal, vooral voor jou. Zorro heeft er natuurlijk geen idee van en heeft het geluk een heel goed baasje te hebben. Hij hoeft niet te lijden.
  Veel sterkte, Jan (BC)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet nu maar van alle mooie uurtjes die jullie samen nog kunnen doorbrengen.
  Heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat erg! Mag je hem nog wel verwennen met lekkere hapjes of kan dat ook al niet meer? Veel sterkte! Groeten van Cokky

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je hem zo ziet, zou je denken dat er weinig aan de hand is. Hij krijgt iedere ochtend een pilletje, dat ie erg lekker vindt, want het heeft een smaakje. Dat pilletje stabiliseert zijn nieren op de een of andere manier, voor zo lang het duurt. Hij eet gelukkig nog goed en zijn vacht glimt, maar hij is al erg stilletjes.

   Verwijderen