zondag 5 oktober 2014

Visitekaartjes

Huize Zeezicht

En toen werd het tijd voor visitekaartjes. Gek woord wel, als je erover nadenkt. Ze zijn in bestelling. Ik zie dat ik bij de volgende bestelling dat webadres nog een tikkeltje moet liften, want nu hangt dat bovenhaaltje van de eerste z in een voetafdruk op het strand.

Ik zie – het is inmiddels maandagmorgen – dat ook de letter niet klopt, het font zogezegd. Dit is een Georgia, maar de letter van Huize Zeezicht is een Times, een ordinaire Times. Want de Times heeft zo'n speels, schuin oplopend schreefje onder aan de tweede stok van de u en een dakje links bovenaan tussen de stok en het dwarsbalkje van de t. Alsof deze op-en-top drukletter, de Times dus, ook een beetje geschreven is. Gelukkig heb ik maar honderd kaartjes laten drukken. Die worden natuurlijk wel een collectors item, wat ik je brom.

1 opmerking: