zaterdag 12 oktober 2013

Gisteren in het Haarlems Dagblad

KLM-huisjes

Dat KLM-huisjes en Huize Zeezicht beide ongekend populair zijn, bleek gisteren. Ga naar het artikel op de website van het Haarlems Dagblad en klik op 'Lees hier hoe iemand verliefd werd op de huisjes en ze ging verzamelen'.

Hetzelfde artikel staat in de Gooi- en Eemlander, de IJmuider Courant en in het Leidsch Dagblad.

3 opmerkingen:

 1. Ik heb in m'n leven maar één keer business class gevlogen, en dat was een British Airways vlucht. En ik kreeg nog geen eens een aardenwerken Buckingham Palace! Bah.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je 10 jaar 60 keer per jaar business class vliegt bij KLM, krijg je paleis Het Loo! Maar als je op Marktplaats kijkt, heb je voor 4 tot 5 euro al de prachtigste huisjes. Zo ben ik aan al die huisjes in KLM-huisjes (2) gekomen. Voorlopig hou ik het daarbij. Voor de paleizen en kastelen moet je wat meer moeite doen.

   Verwijderen
  2. Dat is inderdaad een hele leuke verzameling. Ik dacht dat ze voor meer geld van eigenaar zouden verwisselen. En om enig misverstand uit de weg te ruimen als zou ik mij business class kunnen veroorloven, het was een gratis upgrade waarmee ik bij het inchecken werd verrast. Ik mag dus niet mopperen dat ik niets meer kreeg dan een bijna privé stewardess, champagne, goede maaltijd en een zee aan beenruimte bovenin een 747.

   Verwijderen