zaterdag 9 april 2022

Eervolle geheimhouding

Wel een halfjaar moest het geheim blijven en mocht ik er met niemand over praten. En verder moest het natuurlijk tiptop in orde zijn, helemaal zonder fouten. En ik mocht het niet laten slingeren. Maar wat een eer om het boekenweekgeschenk van Ilja Leonard Pfeijffer te mogen corrigeren. Gisteren al kwam een speciale koerier mijn exemplaar brengen, dat ik vandaag in de Oude Lutherse Kerk in Amsterdam door de schrijver zelf heb laten signeren.

3 opmerkingen:

  1. Gaaf man! Ilja mag blij zijn met zo'n corrector!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met dit hoogtepunt in je correctorsloopbaan!
    En dat bij Pfeijffers belangrijkste boek. Ik las namelijk ergens dat hij alle werk dat voorafging aan Stella als pure voorbereiding aanmerkte.

    BeantwoordenVerwijderen