maandag 21 april 2014

Da's ook al weer tien jaar geleden

'Hora est!' De klok van het Academiegebouw heeft zojuist vijf uur
geslagen. Even tijd voor een foto: de doctor in spe, geflankeerd
door zijn paranimfen. 21 april 2004. Foto: Frans Roomer.

Ondertussen trekt de promotiecommissie zich terug voor beraad. Foto: Frans Roomer.

Om na terugkomst de bul ter hand te stellen. Foto: Frans Roomer.

Terwijl de pedel een oogje in het zeil houdt. Foto: Frans Roomer.

4 opmerkingen:

 1. Hee wat leuk! Is dat niet tante Agaath, links?
  Je Neef

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, da's tante Agaath, om 5 uur vanmiddag precies 10 jaar jonger. Je neef.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien. Ik weet het nog goed, ik was erbij. Kwam erg laat en kon nog maar net een plekje vinden. Mooie ceremonie. Maar tien jaar.... dat had ik niet gedacht. Voor mijn gevoel zo'n 6, 7 jaar. Wat vliegt de tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Adri, we worden oud. En dat is nou het mooie van zo'n blog bijhouden: op een gegeven moment komt er weer zo'n datum voorbij die je moet memoreren, omdat je daar heel veel mensen blij mee maakt. Ik herinner me nog, ver voor m'n promotieonderzoek, m'n afstudeeronderzoek, waarvoor ik een advertentie in de Katwijksche Post had gezet, een 'dravertje' heette zo'n advertentie, en ik weet niet of ze nog bestaan, maar dat jij toen als eerste belde hoe ik aan die informanten moest komen die ik zocht, die Kattukkers die nog dialect spraken. Volgens mij heb ik je daar nog aan herinnerd toen je me tijdens de receptie de hand kwam schudden.

   Verwijderen